MICE

MICE

Eventi za poslovne grupe/MICE

 

 Što vam je najbitnije kad birate lokaciju za vaše evente?

Dosadile su vam lokacije za vaše poslovne evente, korištene barem nekoliko desetaka puta?

Vodili ste vaše poslovne partnere na gala večeru u restoran u kojem su svi već barem jednom bili?

Želite li doživjeti i pružiti vašim kolegama, poslovnim partnerima i VIP gostima jedno sasvim drugačije iskustvo?

Bitno vam je da u vašoj ponudi ima elemenata kulturno-povijesne baštine i tradicije te tipične autohtone hrane?

 

 

Onda odaberite Istra Inspirit!
Široka paleta doživljaja, priča, avantura, a sve planirano u skladu s vašim idejama!

 

Inspirit MICE Istra

 

Lokacije poput srednjovjekovnog kaštela Morosini Grimani u Svetvinčentu mogu primiti do 300 osoba i pružaju savršen scenarij za nezaboravan doživljaj u maniri living history-a, starogradska jezgra Buzeta koja može primiti do 100 osoba predstavlja savršenu kulisu za bijeg od modernog svijeta u onaj tradicionalni kada se na ruke prala roba i mijesio kruh… Raša u svom rudniku nudi doživljaj za one najhrabrije i avanturistične posjetitelje koji se uz igru i smijeh natječu u različitim vještinama snalaženja u underground svijetu… U rudnik može ući 50 sudionika. Poreč sa svojom starogradskom jezgrom te lokacijama kao što je Zavičajni muzej Poreštine pruža jedan poseban barokni doživljaj u kojem sudionici mogu biti dio povijesti, plesati u kostimima i ući u svijet intriga… Gourmet dio može se organizrati u Istarskoj sabornici ili u Villi Polesini. Za sve ljubitelje Rimske povijesti na Vižuli – arheološkom nalazištu u Medulinu s najljepšim zalaskom sunca u tom dijelu Istre može se organizirati doživljaj prepun iznenađenja… Pazin može pružiti jedinstveni doživljaj bijega Jules Verneovih junaka iz pazinskog Kaštela te osigurati gostima doživljaj u kojem doslovce putuju u vrijeme Austro-Ugarske… Rovinj sa svojom tipičnom ribarskom pričom i uživanjem u najljepšem zalasku sunca dok se posjetitelji voze u batanama, a kasnije uživaju u ribarskoj večeri i vinu, pruža autentičan doživljaj lokalnog karaktera za najviše 50 sudionika.

 

Odaberite svoje boje!

 

 

ISTRA INSPIRIT MICE

 

 

Potaknuti brojnim pozitivnim iskustvima i reakcijama na ostvarene Istra Inspirit doživljaje, ali i izravnim upitima za organizaciju izvedbi prilagođenih zatvorenim poslovnim grupama, naš tim je u svoju ponudu uvrstio i ponudu za MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) segment.
Ove ekskluzivne izvedbe namijenjene su poslovnim grupama i svim ostalim zatvorenim skupinama gostiju koji žele uživati u Istra Inspirit doživljajima sa svojim poslovnim kolegama, partnerima i prijateljima. Izvedbe je moguće maksimalno prilagoditi upitima grupe, u skladu s interesima, brojem gostiju, željama i potrebama. Organizacija ekskluziva moguća je tijekom cijele godine. Također, sve programe moguće je izvesti na hrvatskom, engleskom, talijanskom, a po potrebi i uz prevođenje na njemački jezik ili pak višejezičnu izvedbu.

 

Odaberite svoje boje i kontaktirajte nas na info@istrainspirit.hr