Napiši najljepšu ljubavnu poruku – Istra Inspirit uoči Valentinova

Napiši najljepšu ljubavnu poruku – Istra Inspirit uoči Valentinova

419

NAPIŠI NAJLJEPŠU LJUBAVNU PORUKU (2)-za blog

Valentinovo je dan kad se diljem svijeta pošalje najviše čestitki i ljubavnih poruka.Ovaj običaj potiče od vjerovanja da su Sv. Valentinu dok je bio zatočen ljudi ostavljali skrivene poruke oko njegove tamnice, a u 16. stoljeću su mladići ostavljali svoje ljubavne poruke i čestitke na pragu svojih  odabranica. Te su čestitke bile pažljivo izrađene (od čipke, sa ukrasnom vrpcom) te su vjerovatno bile prve čestitke i razglednice ikada poslane.

Često smo sramežljivi te nismo dovoljno hrabri reći našim najdražima ono što osjećamo. Želja nam je iskoristiti ovaj tjedan da svi zajedno pronađemo inspiraciju te ispišemo svoje najljepše poruke ili već postojeće ljubavne citate za našu simpatiju, djevojku, mladića, mamu, sestru, supružnika i razveselimo ih malim znakom pažnje…

Osoba koja će napisati najmaštovitiju i najkreativniju poruku osvojit će Inspirit poklon – posjet Inspirit doživljaju po izboru u 2016. (www.istrainspirit.hr), a pet najboljih ljubavnih poruka bit će objavljeno na blogu Istra Inspirita.  Nagradni natječaj traje do subote, 13.02., a dobitnika /icu ćemo odabrati u nedjelju, 14.02. za Dan Sv. Valentina. Sretno!