Novogodišnja odluka Istra Inspirita

Novogodišnja odluka Istra Inspirita

321

Istra Inspirit Family

Svim Inspiritovcima i onima koji će to tek postati…

Približava nam se četvrta godina postojanja Istra Inspirita! Nevjerojatno je koliko je toga osmišljeno, stvoreno i izvedeno u posljednje tri godine. Samo ove sezone imali smo gotovo sto uspješnih izvedbi. Ta velika brojka svjedoči angažmanu mnogih suradnika, prijatelja i volontera, uz koje smo omogućili da Istra Inspirit priče idu dalje, kotrljaju se Istrom i ostavljaju svoj trag u srcima mnogih.

Svaka godina mora nositi nešto novo i svi volimo napraviti listu odluka, želja i planova, a onda od većine odustati već prvog siječnja. Ponosimo se time što smo prošlogodišnju Inspirit listu svu precrtali i realizirali svoje odluke. Naša novogodišnja lista za 2015. već je složena i među odlukama našla se jedna vrlo važna – približiti se prijateljima Inspirita putem novog kanala – bloga!

Istra Inspirit blog osmišljen je kao nadopuna sadržaja našoj web stranici, u opuštenijem i pristupačnijem duhu. Pod naslovom O nama moći ćete naći sve informacije o Inspirit brandu, eventima, ponudi koju smo proširili te slične detalje koji bi vas mogli zanimati. Kategoriju Priče i mitovi ispunjavat ćemo tekstovima koji će istraživati istarsku (ali i drugu) povijest i baštinu te će tako ocrtavati glavnu motivaciju naših doživljaja. (Napominjemo kako su uvijek dobrodošli vaši komentari i prijedlozi za unaprijeđenje već spomenutih kategorija). Kategorija Doživljaji biti će rezervirana za iskustva i doživljaje koje Inspirit pruža kroz svoje evente, ali će obuhvatiti i putovanje kroz različite svjetove mašte kojih se dotičemo stvarajući ga. U kategoriji Inspiracija pisat ćemo vam o onome tko ili što nas svakodnevno nadahnjuje da obnavljamo, pišemo, stvaramo i oživljavamo zavičajnu prošlost u inovativnom obliku pristupačnom raznovrsnoj publici. Na koncu, kategorija Prijatelji okuplja teme o svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju našeg brenda, doživljaja, manifestacija i svima kojima možemo zahvaliti na ulasku u četvrtu godinu. Osim toga, moći ćete pratiti objave iz medija o Inspiritu te pustiti oko da uživa u najboljim fotografijama onih koji su uspjeli uloviti u kadar dinamiku Inspirita.

Ipak, najbitnije od svega jest ovim blogom omogućiti ulaz u svijet Inspirita koji se krije u iza svjetla reflektora, iza haljina i kostima, teatra i šminke. Otvaramo svaki svoj kutak kako biste naše priče doživjeli iz nove perspektive i gledali ih očima naših volontera, organizatora, glumaca i drugih. Uživajte!

Vaša Istra Inspirit obitelj