Prvi hrvatski event festival RSVP educira i nagrađuje najbolje

Prvi hrvatski event festival RSVP educira i nagrađuje najbolje

223

RSVP slika

Event profesionalci okupit će se u zagrebačkom Hypo event centru 3.  i 4. studenog 2015.

Zagreb, 30. rujna 2015. – RSVP, prvi hrvatski festival fokusiran prvenstveno na event industriju, održat će se u zagrebačkom Hypo kongresnom centru 3. i 4. studenog. Uz okupljanje i edukaciju kroz brojna predavanja, dodijelit će se i nagrade za najbolje hrvatske evente.

Dvodnevni program donosi niz predavanja i radionica koje će početnicima u event industriji omogućiti da steknu osnovna znanja, a iskusni profesionalci će upoznati neke nove alate za organizaciju uspješnog događaja i saznati više o trendovima u struci. U sklopu festivala će se prvi put dodijeliti ATTEND, nagrada za najbolji event. S obzirom na različite tipove, ciljeve, publike na koje su eventi usmjereni i druge specifične elemente, nagrada će se dodijeliti u 20 kategorija, a potpunu listu kategorija možete pogledati ovdje. Prijave evenata koji konkuriraju za ATTEND su u tijeku, a svi zainteresirani svoj događaj mogu prijaviti ovdje. O nagrađenima će odlučivati žiri sastavljen od uglednih stručnjaka s područja organizacije događaja, marketinga, dizajna i odnosa s javnošću.

 „Organizacija događanja profesija je koja je sve zastupljenija u Hrvatskoj i regiji. Unatoč tome, organizatori događaja nemaju previše mogućnosti da se educiraju i unaprijede svoje znanje. Ne postoji niti nagrada struke za kvalitetno odrađen posao. Sve su to razlozi zašto smo se odlučili organizirati RSVP, festival koji će okupiti predstavnike struke i nagraditi najbolja događanja,“ komentirao je član organizacijskog odbora Željko Krizmanić. Festival organizira skupina profesionalaca koji imaju niz godina iskustva u organizaciji događanja, dizajnu, odnosima s javnošću i digitalnom marketingu i oglašavanju.

Prijave za sudjelovanje na festivalu su otvorene, a trenutno traje razdoblje povoljnije cijene kotizacije koja iznosi 1.699,00 kn za oba dana. Puna cijena kotizacije je 2.399,00 kn kn, a svi zainteresirani mogu se prijaviti online.